Kas

Okulumuz konferans salonunda Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, ölümünün 81´inci yıl dönümünde saygı, özlem ve minnetle andık.

Kas

Okul bahçemizde ağaçlandırma etkinliği yaptık.

Okulumuzda Sabancı Üniversitesi Tanıtım Etkinliği Düzenlendi

Ekm

30.10.2019 Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda 10-A sınıfı öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı çoşkulu bir şekilde kutladık.

Ekm

Okulumuz 11. sınıf öğrencisi Nurşah SUSAM 29 Ekim konulu kompozisyon yarışmasında ilçe birincisi olmuştur.

Ekm

Trabzonlu İş insanı ve Eski Trabzonspor Asbaşkanı Sayın Erol TUNA öğrencilerimizle biraraya geldi.

Ekm

Kimya öğretmenimiz Mustafa MURAT öğrencilerimizle birlikte Mol Günü kutlama etkinliği düzenledi

Ekm

Okulumuzda sınıflar arası düzenlenen Futsal turnuvasının şampiyonu 12 A sınıfı olmuştur.

Sağlıklı Yaşam ve Çevre Temizliği Etkinliği

Çarşıbaşı İsmail Çavuş İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerine Okulumuzu Tanıttık

Ekm

08/10/2019 Salı günü okulumuz Pansiyonunda Yatılı öğrencilerimize Köfte Ziyafeti verdik.

Ekm

Bahçemizde yetiştirdiğimiz Karpuz' u öğrencilerimizle bağından kopartarak yedik.

Eyl

Teknofest 2019' da dereceye giren öğrencilerimize okul müdürlüğümüz tarafından plaket takdim edildi.

Eyl

Okulumuz 11. sınıf öğrencisi Nuri Kerem KORKMAZ Trabzon Naci Orhan Kodlama merkezi  ile birlikte Teknofest 2019' da yarışmaya katıldı.

Eyl

Öğrencilerimizin Trabzon Faruk Başaran Bilim Sanat Merkezi ile katılmış oldukları Teknofest 2019 yarışması 1. lik ödülü aldı.