TRABZON / AKÇAABAT - Akçaabat Fen Lisesi

Mrt

18.03.2024 Pazartesi günü Çanakkale zaferinin 109. yıl dönümü münesabetiyle Şehitlerimizi anma programı düzenledik.

Mrt

21 Mart Orman Haftası münasebetiyle doğa bilincini artırmak adına okulumuz biyoloji öğretmeni Mahmut Ziya DOĞAN'ın rehberliğinde fidan dikim etkinliği...

Mrt

İYİLİK YİNE KAZANDI... İlçemizin gözbebeği okullarından Akçaabat Fen Lisesi hazırladıkları "FİDA-Geri Dönüşümle Oluşan, El Sanatları ile Coşan, Maharetten Marifete Uzanan Bir İyilik Yolculuğu “adlı değerler eğitimi alanında hazırladıkları projeleri ile Erzurum bölge yarışmalarına katılarak Türkiye bölge 1.si olup; Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

Sbancı Üniversitesi 11. ve 12.sınıf öğrencilerimize tanıtım sunumu yaptı

Mrt

Servis şoförleriyle bir araya gelerek servis sorunları üzerine istişarede bulunduk.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla okul ve pansiyonumuzda deprem tahliye tatbikatı gerçekleştirilmiş ve öğrencilerimize afete hazırlık bilinci oluşturulmaya çalışılmıştır.

Ülkemizin gururu Milli Muharip Uçağımız KAAN Göklerde

Şbt

Avrupa projeleri kapsamında kurucusu olduğumuz "Science in Nature" adlı eTwinning projemizi 4 ortak ülke (Türkiye, Moldova, Romanya, Yunanistan) olarak birlikte yürütmekteyiz.

'' Save Environment With 3R's ''

Şbt

Liselerde Bilim Uygulamaları projesi kapsamında hazırlanan projelerimiz okulumuz konferans salonunda öğrencilerimiz tarafından sunumları gerçekleştirildi.

Şbt

eTwinning projesi kapsamında (İspanya ,Portekiz, Türkiye, Yunanistan ve Romanya) ile ortak yürüttüğümüz ''Y si cambia el clima ...que ocurre ?

Şbt

8 ülke (Romanya, Türkiye, Slovakya , Yunanistan , Moldova , Hırvatistan, Gürcistan ve İtalya )ortaklığında yürütülen SAVE ENVIRONMENT WITH 3R'S projesi kapsamında öğrencilerle birlikte geri dönüşüm kutusu yapma etkinliği

Ock

Teknofest başvuruları 20.02.2024 tarihine kadar devam edecektir.

Ock

19.01.2024 Cuma günü okulumuzda düzenlenen programla öğrencilerimize karnelerini dağıttık.

Ock

Gelişen teknoloji ve bilimsel ilerlemeler, eğitim dünyasında da çeşitli değişikliklere sebep olmaktadır. Bu bağlamda, öğrencilerin bilimle daha yakından tanışmasını ve doğa ile etkileşimini artırmayı hedefleyen, kurucusu olduğumuz ve 4 ortak ülke ile yürüttüğümüz (Türkiye, Moldova, Romanya, Yunanistan) "Science In Nature" projesi kapsamında, proje koordinatörleri tarafından öğretmenlere yönelik bir toplantı düzenlendi.