Ock

2019-2020 1. Dönem karne töreni heyecanını öğrencilerimizle birlikte yaşadık.

Ock

"Pansiyonlu Okullarda Eğitim Gören 9. Sınıf Öğrencilerinin Problem Çözme Becerilerini Geliştirme Etkinlikleri"   okulumuzda uygulandı.

Ock

Erkekler Volaybol İl Birinciliği turnuvasında okul takımımız 2. olmuştur.

Ock

Rehber Öğretmenimiz Cengiz AYDIN tarafından yatılı  öğrencilerimize sinema günleri kapsamında film izletildi

Trabzon Kızlar Voleybol İl Birinciliği Turnuvalarına katıldık

Ara

Her yıl düzenlediğimiz kitap okuma sınavı bu yılda belirlenen kitaplarla yapılmıştır.

12-B Sınıfı Öğrencilerimizden Yerli Malı Haftası Etkinliği

Ara

Okulumuz Erkekler Voleybol takımı Trabzon İl Birinciliği müsabakalarında gruptan birinci çıkmıştır.

Ara

Miili Eğitim Müdürümüz Sayın Hızır AKTAŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet ÜÇÜNCÜ  okul kurslarımızı ziyaret etti

Futsal İl Birinciliği Turnuvasına Katıldık

Masa Tenisi İl Birinciliği Turnuvasına Katıldık

Ara

25.12.2019 Çarşamba günü öğrencilerimiz ile birlikte Şehit Samet Uslu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesin´ de Eğitim Danışmanı,TV Programcısı ve Yazar Polat DOĞRU ile bir araya geldik.

Bedri Rahmi Eyüboğlu Ortaokulu öğrencilerine okulumuzun tanıtımı yapıldı

Ara

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize sağlıklı yaşam ve madde bağımlılığı konularında bilgilendirme konferansı verildi.

Ara

Mehmet Akif Ersoy ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine okulumuzun tanıtımını yaptık.