Ekm

Okulumuz 11. sınıf öğrencisi Nurşah SUSAM 29 Ekim konulu kompozisyon yarışmasında ilçe birincisi olmuştur.

Ekm

Trabzonlu İş insanı ve Eski Trabzonspor Asbaşkanı Sayın Erol TUNA öğrencilerimizle biraraya geldi.

Ekm

Kimya öğretmenimiz Mustafa MURAT öğrencilerimizle birlikte Mol Günü kutlama etkinliği düzenledi

Ekm

Okulumuzda sınıflar arası düzenlenen Futsal turnuvasının şampiyonu 12 A sınıfı olmuştur.

Sağlıklı Yaşam ve Çevre Temizliği Etkinliği

Çarşıbaşı İsmail Çavuş İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerine Okulumuzu Tanıttık

Ekm

08/10/2019 Salı günü okulumuz Pansiyonunda Yatılı öğrencilerimize Köfte Ziyafeti verdik.

Ekm

Bahçemizde yetiştirdiğimiz Karpuz' u öğrencilerimizle bağından kopartarak yedik.

Eyl

Okulumuz 11. sınıf öğrencisi Nuri Kerem KORKMAZ Trabzon Naci Orhan Kodlama merkezi  ile birlikte Teknofest 2019' da yarışmaya katıldı.

Eyl

Öğrencilerimizin Trabzon Faruk Başaran Bilim Sanat Merkezi ile katılmış oldukları Teknofest 2019 yarışması 1. lik ödülü aldı.

Eyl

Öğrencilerimizle okul dışı öğrenme etkinliği

Ağu

Akçaabat Fen Lisesi Ailesi olarak öğretmenlerimize teşekkür eder öğrencilerimize hayatlarında başarılar dileriz.

Tem

Öğrenci kayıtlarımız 2-6 Eylül 2019 tarihinde yapılacaktır.

Tem

Yaz kursumuzun yoğunluğunda öğrenci ve öğretmenlerimizle karpuz yiyerek serinledik.