Haz

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı sene sonu karne heyecanını öğrencilerimizle birlikte yaşadık.

Haz

Bir bilenle bilge nesil yarışması kapsamında öğrencilerimiz 3600 öğrenci arasından dereceye girerek hediye çeki ve Çanakkale gezisi kazandılar.

Haz

Yapay Zeka Temalı Afiş yarışmasına Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Bahattin KALAYCI’ nın danışmanlığında 9. sınıf öğrencimiz Alphan Bartu ALTINTAŞ katılarak  Türkiye 2. si olmuştur.

May

Yomra Merkez Ortaokulu öğrencilerine okulumuzun tanıtımını yaptık.

May

24.05.2019 Cuma günü okulumuz bahçesinde düzenlediğimiz mezuniyet töreninde coşku ve hüznü bir arada yaşadık.

May

Edebiyat öğretmenimiz İrfan UÇAR rehberliğinde Kültür Edebiyat Kulübü öğrencilerimiz tarafından 22.05.2019 çarşamba günü okulumuz konferans salonunda şiir dinletisi programı düzenlenmiştir.

May

21.05.2019 Salı günü valimiz Sayın İsmail USTAOĞLU ve Kaymakamımız Sayın Soner ŞENEL beraberindeki heyetle birlikte okulumuzu ziyaret etmişlerdir.

May

21.05.2019 Salı günü okulumuz konferans salonunda Yazarımız Yaşar KUŞTUL öğrencilerimizle bir araya geldi.

May

20.05.2019 Pazartesi günü okulumuz konferans salonunda Öğrenci ve Öğretmenlerimizin katılımıyla 19 Mayıs Atatürk’ ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı coşkuyla kutladık.

May

17.05.2019 Cuma günü okulumuzda düzenlenen törende “Trabzon Robot Ligi” yarışmalarında okulumuzu temsil eden öğrencilerimize plaket takdim edildi.

May

Okulumuz Konferans salonunda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Programı düzenledik.

May

Akçaabat Fen Lisesi olarak 11.sınıf öğrencilerimizi kapsayan geleneksel ‘’Üniversite Tanıtım Gezisi’’nin 4. sünü düzenledik.

May

Okulumuz müzik öğretmeni Yasemin URUÇOĞLU öğrencilerimizle birlikte okulumuz konferans salonunda konser düzenledi.

May

09.05.2019 Perşembe günü öğrencilerimizle birlikte iftar programı düzenledik.

May

27-28 Nisan 2019 Tarihinde 10. Sınıf öğrencilerimizle birlikte Artvin turu düzenledik.