Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde Akçaabat Fen Lisesi olarak 100 öğrencimizden oluşan bir koroyla Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezinde  bir konser ve 100 öğrencimizin kendilerine ait ürünlerini sergilediği bir resim sergisi düzenledik.

9-14 Ekim 2023 ErasmusDays günleri

Ekm

“Save Environment with 3R’s”  e-Twinning projesi 8 ülke ile kurulmuş; Türkiye, İtalya, Slovakya, Gürcistan, Moldova, Romanya, Hırvatistan ve Yunanistan dan katılımcı okullar ile oluşturulan e-Twininng Projesi  ekibi çalışmalarında; atık azaltma, yeniden kullanım, geri dönüşüm uygulanarak katılımcı öğrencilerin iklim değişikliği ve sürdürülebilir çevresel kalkınmanın önemi konusunda bilinçli yurttaşlık tutumları kazanmalarını hedeflemiştir.

Ekm

Gündüzlü öğrencilerimiz için de gerekli çalışmalar yapılarak yemekhane hizmetimiz açılmıştır.

Eyl

Erasmus+ Proje koordinatör öğretmenimiz Nurgül KERVAN' ın rehberliğinde 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için planlanan proje çalışmalarımız başlamıştır.

Erasmus + proje toplantısı

9. Sınıf öğrencilerimize okula uyum eğitimi

Haz

2022-2023 Yıl sonu Karne Heyecanı

Haz

26/05/2023 Çarşamba günü Okulumuz  10/B ve 10/D sınıf öğrencileri DSİ Yalıncak Taşkın müzesine  gözlem ve inceleme gezisi düzenledi.

May

26.05.2023 Cuma günü okulumuz bahçesinde düzenlediğimiz coşkulu bir mezuniyet töreniyle öğrencilerimizi uğurladık.

May

"My school is nature" adlı eTwinning projemizi TRT Trabzon radyosu katkılarıyla tüm Türkiye' ye tanıttık.

Bu yıl 7.si düzenlenen KTÜ Meslek Tanıtım Fuarına Katıldık

May

Akçaabat Fen Lisesi olarak geleneksel üniversite tanıtım gezimizin Yedincisini gerçekleştirdik.

Nis

27 Nisan Perşembe günü okulumuz bahçesinde Söğütlü İlkokulu öğrencilerinin katılımıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık.

Nis

10. Sınıf öğrencilerimizden Kerem İBRAHİMAĞAOĞLU ve Berensu KARAN' dan münazara yarışmasından muhteşem başarı