May

Okulumuz robotik ekibi 03.05.2019 Cuma günü Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesin’ de düzenlenen Trabzon Robot Ligi final turnuvasına katıldı.

May

02.05.2019 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda Kut´ ül Amare Zaferi ile ilgili konferans düzenlendi.

May

29-30 Nisan Tarihlerinde Ankara Kızılcahamamda düzenlenen  “PROF. DR. FUAT SEZGİN ANISINA BİLİM IŞIĞINDA GELECEĞE GENÇ BAKIŞ ”  Konulu Fen Liseleri 3. Ulusal Öğrenci Kongresine katıldık.

May

10. Sınıf öğrencilerinden Yaren TOPÇU İlçemizde düzenlenen “Kut’ül Amare Zaferi” konulu resim yarışmasında İlçe üçüncüsü olmuştur.

May

Proje kapsamında öğrencilerimizle birlikte Trabzon Fen Lisesi Konferans salonunda yazar-okur buluşması programına katıldık.

Nis

Microsoft YouthSpark programı olan DigiGirlz Seminerine katıldık.

Nis

Sınıflar arası Voleybol Turnuvası sona erdi.

Nis

Ortaokullarımızdan gelen 8. sınıf öğrencilerimize okulumuzun tanıtımlarını yapıyoruz.

Nis

Bu yıl Samsun’ da düzenlenen 13. Uluslararası MEB Robot Yarışmasına katıldık.

Nis

Yeşilay´ ın düzenlemiş olduğu "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" konulu resim yarışması için öğrencimizin hazırlamış olduğu resim ilçe birincisi olmuştur.

Nis

04.04.2019 Perşembe günü Trabzon  Yol İş Sendikası Ortaokulunda 5. Etabı düzenlenen Trabzon Robot Ligi yarışmasına katıldık.

Nis

Okulumuzda 2 Nisan Otizm Farkındalık etkinliği düzenlendi.

Mrt

29.03.2019 Cuma günü öğrencilerimiz ile birlikte Şehit Samet Uslu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesin´ de Eğitim Danışmanı,TV Programcısı ve Yazar Polat DOĞRU ile bir araya geldik.

Mrt

Şehidimiz Gökhan Uzun´ un ailesini okulumuza davet ettik.

Mrt

Kıbrıs Şehidimiz Sabri TÜTÜNCÜ´ nün ailesini ziyaret ettik.