TRABZON / AKÇAABAT - Akçaabat Fen Lisesi

Nis

Müzik öğretmenimiz Nurgül KERVAN ve Almanca öğretmenimiz Sinem Uzun KERİMOĞLU rehberliğinde okulumuzda yürütülmekte olan e-Twinning projesi tanıtım toplantısı okulumuz konferans salonunda yapılmıştır.

Kas

20-26 Kasım 2022 tarihleri arasında Okulumuz öğretmenlerinde Harun ÇİÇEKDAĞ ve Cavidan ÖMÜR Rehberliğinde 11. Sınıf öğrencilerimizden Melis Deniz Naz YILMAZ, Nezih Tan YAYLA, Uğurkan GÜLBOY ve Göksu Naz ATALAR' ın katılımlarıyla Macaristan Budapeşte kentinde eğitime katılım sağlanmıştır.

Ağu

Türkiye Finalinde " TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜNE" layık görülen öğrencimiz Tuğberk AKBULUT  ve kendisine proje süreci boyunca rehberlik yapan Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Bahattin KALAYCI " Ankara ATO Congresium'da" düzenlenen Tübitak 52. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Ödül Törenine davet edildiler.

Haz

Yazılım alanında hazırladığı çalışma ile katıldığı "TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında" TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜNE layık görülen öğrencimiz Tuğberk AKBULT  okulumuzda yapılan törende, Okul Müdürümüz Sayın Süleyman Hakan AYDIN tarafından ödüllendirildi.

Haz

Okulumuz her alanda olduğu gibi bilimsel çalışmalarda da FEN LİSESİ ismine yakışır şekilde yine zirve bir başarıya imza attı. Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Bahattin KALAYCI' nın rehberliğinde, 10. Sınıf öğrencimiz Tuğberk AKBULUT' un, yazılım alanında hazırladığı "Uzaktan Eğitimde Crossman ve Crossman Tekniği" adlı proje, "Tübitak Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında" TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜNE layık görüldü.

Nis

Tübitak Bölge Birincisi öğrencimiz Tuğberk AKBULUT Sayın Valimiz  İsmail USTAOĞLU tarafından ödüllendirildi.

Mrt

TÜBİTAK bölge aşamasına davet edilen projemiz birinci olarak Final yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır.

Ağu

Akçaabat Fen Lisesi ailesi olarak öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize hayatlarında başarılar dileriz.

Ağu

YKS Sınavında Sayısal  Türkiye 558.' si olan öğrencimiz Muhammet AKYÜZ  Valimiz Sayın İsmail USTAOĞLU tarafından ödüllendirildi.