e-TWINNING SCIENCE IN NATURE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİK

Gelişen teknoloji ve bilimsel ilerlemeler, eğitim dünyasında da çeşitli değişikliklere sebep olmaktadır. Bu bağlamda, öğrencilerin bilimle daha yakından tanışmasını ve doğa ile etkileşimini artırmayı hedefleyen, kurucusu olduğumuz ve 4 ortak ülke ile yürüttüğümüz (Türkiye, Moldova, Romanya, Yunanistan) "Science In Nature" projesi kapsamında, proje koordinatörleri tarafından öğretmenlere yönelik bir toplantı düzenlendi. Toplantının amacı, öğretmenleri projenin hedefleri, stratejileri ve katılımcıların rolü konusunda bilgilendirmekti. Proje, öğrencileri bilim ve doğa ile daha yakından tanıştırmayı amaçlayarak, ders müfredatına entegre edilen etkileşimli materyaller, saha gezileri ve laboratuvar çalışmalarını içermektedir. Toplantıda, öğretmenlere bu materyallerin nasıl kullanılacağı, projeye nasıl etkili bir şekilde katkı sağlanabileceği ve öğrencilere bilimle ilgili bir tutku aşılamak için kullanılabilecek en iyi yöntemler hakkında bilgi verildi. Toplantıda, öğretmenlerin projeye nasıl katkıda bulunabilecekleri, et_kileşimli ders planları oluşturma konularında interaktif bir şekilde paylaşımlarda bulunuldu. Ayrıca, öğretmenlerin proje sürecinde karşılaşabilecekleri sorunlar_a yönelik çözüm önerileri de tartışıldı.

19-01-202419-01-202419-01-202419-01-202419-01-202419-01-2024

Yayın: 19.01.2024 - Güncelleme: 19.01.2024 13:38 - Görüntülenme: 105