AKÇAABAT FEN LİSESİ TÜRKİYE FİNALİNDE

İYİLİK YİNE KAZANDI... İlçemizin gözbebeği okullarından Akçaabat Fen Lisesi hazırladıkları "FİDA-Geri Dönüşümle Oluşan, El Sanatları ile Coşan, Maharetten Marifete Uzanan Bir İyilik Yolculuğu “adlı değerler eğitimi alanında hazırladıkları projeleri ile Erzurum bölge yarışmalarına katılarak Türkiye bölge 1.si olup; Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

AKÇAABAT FEN LİSESİ TÜRKİYE FİNALİNDE

"AKÇAABAT FEN LİSESİNDE İYİLİK RÜZGARI ESMEYE DEVAM EDİYOR..."

Proje sahibi öğrenciler Ela COŞKUN, Zehra TİRYAKİ ve Eylül COŞKUN; danışman öğretmenleri Fatma ŞAHİN'e, tüm öğretmenlerine, arkadaşlarına katkılarından ötürü teşekkür ettiler ve projelerinin ayrıntıları ile ilgili bilgi verirken "Bu proje okulumuzun kültürü aslında, bizler okulumuzda var olan ve bütün dünyaya yayılmasını istediğimiz bir değeri canlı tutmak adına bu yola çıktık, öğretmenlerimizin desteği ile kurduğumuz MAHARETTEN MARİFETE adını verdiğimiz atölyede birbirimize hediyeler yaparak, güzel vakit geçirerek örnek olmaya, kendi becerilerimizi geliştirip, kendi benimizi bulmaya, kültürel ve insani değerlerimizi yaşatmaya çalışıyoruz. Bu atölye proje bitse de bizim okulumuzda devam edecek bir yolculuk. Biz mezun olurken de usta çırak ilişkisiyle aynı kültürü arkadaşlarımız sürdürecek, temel sloganımız YAPILAN HER İYİLİK EVRENDE MUTLAKA YANKI BULUR" dediler. Öğrenciler mayıs ayında yarışmak için Ankara'ya gidecekler...

Okul Müdürü Süleyman Hakan AYDIN bu yıl . 55. Si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasına 20 proje ile katılım sağlandığını belirterek 9. Sınıf öğrencimiz Vatan KALAYCI ile Akçaabat Borsa İstanbul Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Sıla ŞAHİN ile birlikte yaptıkları Coğrafya projesi Borsa İstanbul Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni Taner ARSLAN danışmanlığında bölge İkincisi olmuştur. Projede emek veren 9. Sınıf öğrencimiz Vatan KALAYCI’ yı ve Borsa İstanbul Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Sıla ŞAHİN’ i tebrik eder. Coğrafya öğretmeni Taner ARSLAN’ a teşekkür ederiz.

Proje çalışmalarına danışmanlık yapan tüm öğretmen Arkadaşlarıma teşekkür eder; emekleri ile projelerine katkı sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum dedi. Proje çalışmaları bir süreçtir ve bu süreçten öğrencilerimizin edindiği deneyimlere büyük önem vermekteyiz, Türkiye finaline gitmeye hak kazanan danışman öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılar diliyorum dedi.

09-03-202409-03-202409-03-202409-03-202409-03-202409-03-202409-03-202410-03-202410-03-202410-03-202410-03-202410-03-202410-03-202410-03-202409-03-2024

Yayın: 09.03.2024 - Güncelleme: 10.03.2024 13:51 - Görüntülenme: 193