Ara

AFL Mezun-Öğrenci buluşması etkinliği 09 Aralık 2019 tarihinde okulumuz konferans salonunda gerçekleşmiştir.

Ara

08.12.2019 Pazar günü okul pansiyonumuzda çiğ köfte etkinliği düzenledik.

Ara

Doğu Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Süleyman BELEDİOĞLU tarafından İlçemiz 12. sınıf öğrencilerine motivasyon ve etkili çalışma semineri verildi.

Müzik Öğretmenimizden öğrencilerimize Ebru Satanı etkinlği

Kas

Öğrencimiz Nurşah SUSAM ilçe birincisi olmuştur.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı

Kas

25 Kasım 2019 Pazartesi günü okulumuzda öğretmenlerimizle birlikte kutlama programı öncesinde çiğ köfte ziyafeti

Kas

20 Kasım Çarşamba günü Veli toplantımız velilerimizin yoğu katılımı ile gerçekleşmiştir.

Kas

Ara tatilde seminer etkinliği dolayısıyla okulumuzda öğretmenler arası Dart Turnuvası düzenlenmiştir.

Kas

Sınıflar arası Fusal Şampiyonu 12-A sınıfı ve öğretmenlerimiz arasında düzenlenen final maçı beraberlikle sonuçlandı.

Kas

Okul Kütüphanemiz yeni eklenen 750 adet kitap ile yenilenmiştir.

Kas

Okulumuz konferans salonunda Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, ölümünün 81´inci yıl dönümünde saygı, özlem ve minnetle andık.

Kas

Okul bahçemizde ağaçlandırma etkinliği yaptık.

Okulumuzda Sabancı Üniversitesi Tanıtım Etkinliği Düzenlendi

Ekm

30.10.2019 Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda 10-A sınıfı öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı çoşkulu bir şekilde kutladık.