SAVE ENVIRONMENT WITH 3R’S

8 ülke (Romanya, Türkiye, Slovakya, Yunanistan, Moldova Cumhuriyeti,  Hırvatistan, Gürcistan ve İtalya) ortaklığında yürütülen  SAVE ENVIRONMENT WITH 3R’S projesi yürütücü öğretmen ve öğrencilerinden oluşan proje ekibinin  katılımı ile  “Waste Management” (Atık Yönetimi) konulu e-Twinning proje toplantısı gerçekleştirilmiştir. Üye okulların Atık Yönetimi ve Öğrenci Tanışma etkinliği ve  üye okulların Atık Yönetimi ile ilgili çalıştıkları “Afiş ve Slogan” tanıtımı ile başlayan toplantımız  tüm okulların bir soru ile katılarak ve kendi okullarında yaptıkları geri dönüşümleri tanıtarak “How Ecofriendly Are You? ” ( Ne Kadar Çevre Dostusun?) etkinliğimizin gerçekleştirilmesi ile devam etmiştir. Prof. Dr. Miheala BUDIANU (Vaslui Çevre Koruma Ajansı)  tarafından  “Çevre ve Atık Yönetimi Konulu Seminer”  gerçekleştirilmiştir. Okulumuz öğretmenlerinden Nurgül Kervan’nın ve Sinem Uzun Kerimoğlu'nun ekibinin bulunduğu e-Twinning projesinin Aralık ayı faaliyetleri üye okul öğretmen ve öğrencileri ile birlikte belirlenmiş, toplantı başarı ile tamamlanmıştır.

08-12-202308-12-202308-12-202308-12-202308-12-2023

Yayın: 08.12.2023 - Güncelleme: 08.12.2023 15:52 - Görüntülenme: 120